teknikjobb.se

Svetsare till Joab i Dals Rostock

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Svetsare till Joab i Dals Rostock

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vår flexibla organisation och strävan att arbeta nära användarnivå har gett oss ett starkt varumärke. Det bästa kvittot är det återkommande förtroendet vi får av våra kunder. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm Syd och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar.


SVETSARE TILL JOAB I DALS ROSTOCK
Vi söker nu dig som har erfarenhet eller utbildning av svetsning MIG/MAG och vill få chansen att arbeta hos JOAB i Dals Rostock. På siten i Dals Rostock monteras JOABs lastväxlare. Läs gärna mer här https://www.joab.se/produkter/lastvaxlare/ 

ARBETSUPPGIFTER
Som svetsare på JOAB kommer du att arbeta med svetsning MIG/MAG. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt för att utveckla, förvalta och följa arbetet för kvalitet, miljö samt arbetsmiljö. 
Nedan delar ingår i rollen:

 • Utföra svets och monteringar enligt gällande rutiner, föreskrifter och arbetsbeskrivningar

 • Underhålla av maskiner, verktyg och utrustning på avdelningen

 • I god tid meddela beställningspunkter för material och komponenter för att undvika materialbrister. 

 • Rapportera och korrigera kvalitetsavvikelser 

 • Medverka till att erfordeliga produktdokument upprättas och arkiveras enligt gällande rutiner

 • Aktivt bidra till en god arbetsmiljö enligt JOABS arbetsmiljösystem 
   

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Rollen ställer stora krav på att du tar stort ansvar i ditt arbete. Din inställning och attityd kommer att vara avgörande för hur väl du kommer att lyckas och trivas i den här rollen. Arbetet är fysiskt och tempot är många gånger högt. Vi ser att du behöver ha med dig nedan delar för att passa in som svetsare hos JOAB:

 • Gymnasiekompetens inom svetsning MIG/MAG eller motsvarande erfarenhet. Du kan också vara en person som tycker om att meka och har erfarenhet från svetsning. 

 • Vana vid fysiskt arbete i ett högt tempo

 • Hög kvalitetsmedvetenhet kopplat till slutresultatet

 • God förmåga att följa en arbetsinstruktion

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni och uthyrd till JOAB under uppdragstiden. Sök tjänsten genom att klicka på "sök denna tjänst" högst upp på den här sidan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Svetsare till Joab i Dals Rostock

Eterni Sweden AB