teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med svetsning och tillverkning av konstruktioner företrädesvis i kortare serier.
Kunden är ett modernt verkstadsföretag med inriktning på tillverkning av främst rostfria plåt- och stålkonstruktioner för industriellt- och offshorebruk.
Arbetstiden är 07,00-16,00 måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god erfarenhet inom svetsning och att arbeta i allmänna verkstadsmaskiner som gradsax, stansmaskiner och bandsågar. Om du har erfarenhet av arbete i kantpress är detta meriterande. Du behärskar ritningsläsning. Som person trivs du med att arbeta i grupp, såväl som enskilt.
För dig är det viktigt att ta ansvar och engagera dig i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B
Bil

logga

Svetsare sökes!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb