teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare sökes

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Svetsare sökes

För kunds räkning så söker vi nu svetsare för start omgående.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär helsvetsning samt punktsvetsning, efterföljande kontroller, och dagligt underhåll av arbetsplatsen. Svetsning utförs med homogentråd eller rörtråd i svarta material mellan 5–30 mm upp till a-mått 12. Svetsning sker utifrån ritningar vilket ställer krav på kunskap i ritningsläsning.

Vi söker dig som
Vi söker dig i första hand med dokumenterad erfarenhet av svetsning. Du skall ha industriteknisk utbildning med inriktning svets, samt några års erfarenhet av svetsning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning samt goda kunskaper inom materiallära. Det är meriterande om du har truck och traverskort.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar mycket högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.
Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Svetsare sökes

Montico AB