teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare sökes

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Svetsare sökes

Vi söker nu licensierade svetsare för vår kunds räkning. Det är ett familjeföretag med en modern industri för robotsvetsning av produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, telekommunikation m.m. Vi robotsvetsar stolpar, master, kraftledningsmaterial och diverse andra legoprodukter.

Om tjänsten

Vi arbetar med kunder som har högt ställda kvalitetskrav och produkter som CE-märks enligt EN1090-1. Vi arbetar enligt standard EN ISO 3834-2.
Inom företaget finns det goda möjligheter till utveckling.
Tjänsten är heltid och skiftgång förekommer.

Arbetsbeskrivning

Svetsning förekommer i MIG/MAG

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en validerad svetsare med svetsarprövningsintyg och erfarenhet av MIG/MAG, har erfarenhet av ritningsläsning och visuell kontroll samt har truckkort. Det är meriterande om du har ett IW-diplom.
Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta, följa svetsdatablad och instruktioner och har en förståelse för vikten av kvalitativ svetsning. Vi ser gärna att du bor i närområdet och ska kunna kommunicera på svenska.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Dela detta jobb

logga
Svetsare sökes

Montico AB