teknikjobb.se

Södertälje Varmförzinkning AB bedriver rörelse i egna lokaler vilka är belägna i Morabergs industriområde. Vi etablerade oss 1947 och i huvudsak utför vi varmförzinkning, blästring, rostskyddsmålning och sprutförzinkning. Vi omsätter ca 20 milj och sysselsätter 20 personer. Materialet som vi ägnar oss åt är järn. Läs mer på: www.varmzink.se

Vi söker nu en

SVETSARE/ REPARATÖR

Din huvuduppgift är underhåll, tillverkning och översyn av våra arbetsverktyg som kontinuerligt slits. Vi söker dig med yrkeserfarenhet från praktiskt arbete, underhåll och översyn. Du behöver ha erfarenhet av svetsning, när det gäller en viss form av enklare tillverkning av metallkonstruktioner.

Du kommer att ansvara för underhåll av maskiner och produktionsverktyg samt översyn av fastigheternas inre och yttre skick. Det är ett krav att du kan svetsa och att du har B-Körkort för bil.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB, kontaktperson Kurt Ståhl, tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Du ansöker enkelt direkt på www.karisma.se dock senast den 30 september.

SVETSARE/ REPARATÖR

Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb