teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of about SEK 31 billion in 2019 and employs about 4,300 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

På vår Mekaniska Verkstad i Vitåfors kommer du att ingå i ett team med Svetsare, komponentreparatörer, maskinoperatörer och tekniker. Du kommer att arbeta självständigt med plåt/stål konstruktioner till Gruva och Verk.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: Svets och plåtreparationer, nytillverkning av plåt/stålkonstruktioner, som innefattar svetsning, bockning, valsning, borrning, formgivning av plåt.

Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande och du kommer tidvis att ha flera pågående projekt samtidigt, därav måste du vara ordningsam, noggrann och duktig att dokumentera och följa upp, kunna följa ritningar och arbetsinstruktioner.

Finns möjlighet till utbildning för arbete med vår nya gas/plasma skärmaskin.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund med arbete inom Svets/plåtverkstad, och som har jobbat med tillverkning/reparationer i både tunnplåt och tjockplåt. Du skall ha goda kunskaper i ritningsläsning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du som person har förmågan att ta egna initiativ och kunna fatta egna beslut, vara flexibel och ansvarstagande och att ha en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenheter från:
• Arbete inom Svets/plåt verkstad
• Arbete med Metallbågsvetsning samt MIG/MAG svetsning.
• Arbete med Gasskärning, kolbågning.
• Arbete med kantpress, plåtsax, valsningsmaskin, sågning, skärmaskin
• Dokumentering/uppföljning
• Grundläggande datorkunskaper
• Grundläggande kännedom om material

Vi ser gärna att du har stor arbetsglädje och servicekänsla och känner stolthet för de arbeten du utför. Vill leverera i tid och har ansvar för kvaliteten.

Utbildning i Heta arbeten, truck-och traversutbildning är meriterande men inget krav. Svetslicenser inom Metallbågsvetsning och MIG/MAG är meriterande.

Välkommen med din ansökan som Svetsare till Komponent verkstan hos oss på LKAB Mekaniska-verkstan ovanjord!

Arbetstid: Dagtid

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Ytterligare information får du av Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 - 319 6266 Mellan 07:00 och 17:00 vardagar

Svetsare/Plåtarbetare till Svets/plåt AVD MVD

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb