teknikjobb.se

logga

SVETSARE OCH PLÅTOPERATÖRERTILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

SVETSARE OCH PLÅTOPERATÖRERTILL NIBE AB

NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu framförallt Svets- och Plåtavdelningarna. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för svetsning, lödning och plåtbearbetning av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning eller plåt-bearbetning. Arbetstiderna innebär oftast skiftarbete, främst 2-skift, och ibland även natt. 

DIN BAKGRUND:

Du är kunnig och väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har helst även kunskaper i robotsvetsning, TIG svetsning och hårdlödning alternativt CNC kunskaper och erfarenhet av plåtbearbetning. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift. NIBE har höga kvalitets- och prestationskrav som är en viktig del i företagets framgång. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord) vilket kräver en relativt hög arbetstakt. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
SVETSARE OCH PLÅTOPERATÖRERTILL NIBE AB

NIBE AB