teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare med verkstadsvana sökes till Limeco AB i Uddevalla!

Ort
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Svetsare med verkstadsvana sökes till Limeco AB i Uddevalla!

Om företaget
Limeco är ett modernt verkstadsföretag med inriktning på tillverkning av svetsade konstruktioner i rostfritt såväl som stål och aluminium för industriellt- och offshorebruk. Limeco är certifierade enligt ISO 9001: 2015 samt ISO3834-2:2005 och EN 1090-1 och sysselsätter 16-18 anställda. Läs mer om oss på www.limeco.se
 

Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren MIG-svetsare som letar efter nya långsiktiga utmaningar? Har du arbetat med svetsning i rostfritt material och har verkstadsvana? Då kan det vara dig vi söker! I samarbete med vår kund Limeco söker vi nu en svetsare till deras verksamhet i Uddevalla. I rollen som svetsare arbetar du med manuell MIG svetsning i bland annat rostfritt material. Du kommer även att vara behjälplig i andra förekommande arbetsuppgifter i en verkstad, såsom bockning och svarvning. Arbetet är förlagt till heltid, dagtid. Du börjar din anställning hos Premier med goda chanser att gå över i anställning hos Limeco.
 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av MIG-svetsning i rostfritt material och verkstadsvana. Vi ser att du är en person som är noggrann med kvalité och effektivitet. Som person är du ansvarstagande och flexibel. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten, likaså att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har svetslicenser. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Magnus Andersson tel 070-785 84 44. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!
 

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Svetsare med verkstadsvana sökes till Limeco AB i Uddevalla!

Premier Service AB