teknikjobb.se

Svetsare fartygsvarv

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Svetsare fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Rekrytering
Företag: Stockholms reparationsvarv AB

Vi söker svetsare som ingår i en arbetsgrupp och är underställd arbetsledaren. Du kommer ingå i en erfaren och mycket kunnig grupp men ska även kunna utföra uppgifter utan handledare.

Du skall ha slutfört industriutbildning på plåt och svets, speciellt manuell rörsvets är viktigt och ha några års yrkeserfarenhet av svetsning. Mycket vilja, inställning och gärna ett marint intresse.  Angeläget i den här tjänsten är att du helt behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Giltiga krav på svetscertifikat 111, svart och vitt, 141, svart och vitt, 136, svart och vitt. Extra plus om du har 131, Aluminium. 

Ett krav är att du har B-körkort och är svensk medborgare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är punktlig, noggrann, har ett intresse för problemlösning och har eller skaffar boende i Stockholm.

Rollen som svetsare erbjuder varierande arbetsuppgifter. De dagliga utmaningarna innefattar service, felsökning och reparationsarbeten med svetsning av rör och plåt i större dimensioner. Projekten innefattar även svetsjobb för ombyggnad och nyinstallation ombord på fartyg. Du bör även ha en montagekänsla med att tänka ut och bygga själv. Kontroller av svetsfog görs med olika metoder. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att följa instruktioner samt har förmågan att dokumentera utfört arbete. Det ställs även höga krav på kvalitet.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och mobiltelefon.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Urval sker löpande och erbjudande ges till de som är kvalificerade att få göra ett inledande arbetsprov.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare:

STOCKHOLMS REPARATIONSVARV AB

BECKHOLMEN

11521 STOCKHOLM

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Dela detta jobb

Svetsare fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB