teknikjobb.se

logga

Svetsare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

Svetsare

Om tjänsten

 

För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner dig trygg med din anställning. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.
Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige.

 

Arbetsbeskrivning

 

Vår kund är ett attraktivt företag och finns några mil nordväst om Hässleholm. Som anställd på uppdrag av oss på Montico kommer du att mötas av trevliga kollegor och få möjlighet att arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare.
Arbetstiden är förlagd till två-skift alt. nattid.
Låter detta intressant är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

 

Vi söker dig som

 

Du har erfarenhet av MIG/MAG enligt metod 135 och/eller TIG svetsning med metod 141 samt innehar har god kunskap inom ritningsläsning. För denna tjänst förväntas du vara kvalitetsmedveten och effektiv i ditt arbetssätt.

Urval kommer att ske löpande och du är varmt välkommen att ansöka redan idag.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Svetsare

Montico AB