teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Svetsare

Företagets verksamhet i Kolbäck har en mycket lång erfarenhet av hygienisk produktion, från ritning till färdiga produkter och system.
En stor del av tillverkningen, som maskinell bearbetning, elektropolering och montering, sker i anläggningen i Kolbäck. I anläggningen förekommer uteslutande bearbetning av rostfritt stål. Därmed är kontamination från svartstål under bearbetningsfasen helt eliminerad. Allt arbete utförs av erfaren och specialutbildad personal. Alla produkter genomgår en kedja av noggranna kvalitetskontroller innan de levereras.

Vi söker dig som

Är nogrann, tycker om och vill jobba som svetsare, har erfarenhet och jobbar kvalitetsmedvetet. Är en självgående Tig-svetsare med certifikat som är van vid Tig-svetsning i rostfritt stål av tunnväggiga rör och pålkonstruktioner enligt ritning (som tunnast 1mm).

Det är mycket meriterande är om du har IWS utbildning samt godkända svetsprocedurer enligt:
- SS-EN ISO 15614-1:2000/ SS-EN 288-3
- Svetsarprövningar godkända enligt SS-EN 287-1:2000/SS-EN 287
- Svetsoperatörer godkända enligt SS-EN 1418

Passar denna beskrivning in på dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan! Vi håller intervjuer löpande och tillsättning kan ske innan annonseringens slut.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Svetsare

Montico AB