teknikjobb.se

Företagsinformation
Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.

Tjänstebeskrivning
Svenska Foder söker nu genom Premier en medarbetare till spannmålsavdelningen.

I denna roll kommer arbetsuppgifterna bestå av bland annat registrering av spannmålskontrakt, felsökning av viktnotor, manuell registrering av viktnotor. Du kommer att vara länken mellan lagerställen och lantbrukaren. Andra vanligt förekommande kontorssysslor ingår.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss men kommer att arbeta hos Svenska Foder i Lidköping. Arbetet utförs under dagtid med start i Maj.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann, självgående, strukturerad och positiv. Du har ett bra sifferminne och trivs med att använda datorn som ditt verktyg. Därför förutsätter vi också att du har goda kunskaper inom Office-paketet.

Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom ekonomi men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang!

Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund, Mail Sara.Stenlund@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Svenska foder söker medarbetare till Spannmålsavräkning

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb