teknikjobb.se

Support/Specialisttekniker Technical Helpdesk

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Support/Specialisttekniker Technical Helpdesk

Support/Specialisttekniker till Technical Helpdesk (THD)

Vi söker dig som har ett stort intresse för tekniska utmaningar och kreativa lösningar och vill kliva in i en ny roll som Support/Specialistekniker på KONE´s Helpdesk! Har du jobbat som servicetekniker eller liknande och vill gå vidare till en bredare teknisk roll där du både får utbilda, agera tekniskt stöd internt och samtidigt får utveckla dina tekniska kunskaper? Välkommen med din ansökan. Teamet består av ett trettiotal Support/Specialistekniker som agerar regionala experter, och 11 samordnare som är våra nationella tekniska experter. På reservdelssupporten sitter två samordnare som är behjälpliga med reservdelsidentifiering.

Förutom jobbet som teknisk specialist på vår helpdesk skapar, anpassar  och planerar du kommande utbildningar tillsammans med dina kollegor i ditt team riktade mot våra tekniker ute i fält. Utbildningarna sker både i klassrum och ute på fältet där våra tekniker finns. En del av ditt arbete ingår det såklart att också vidareutbilda dig själv, hålla dig uppdaterad på ny teknik och kommande digitaliserad framtid inom vår produktportfölj.

Eftersom rollen innebär både teknisk specialist kunskaper i kombination med utbildning, vill vi att du har förmågan att:

  • hitta lösningar utöver det vanliga inom service/underhåll till våra tekniker, maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras
  • visa stort engagemang för människor och utbildning, att du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse våra tekniker med relevant kompetens

Kvalifikationer

Ett krav är att du har mycket goda hisskunskaper och att du jobbat med hissar i flera år.  Vi söker dig som har en avslutad teknisk- eller industri inriktad gymnasieutbildning eller en YH-utbildning inom Underhåll, El eller Automation, eller det vi bedömer likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler, och har ett stort intresse av teknik och mekanik. B körkort är ett krav och du måste behärska  svenska och engelska. Lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.


Du har en mycket god social förmåga och känner dig trygg i din roll som tekniskspecialist. Vidare tror vi att du som kollega och medarbetare gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap vidare till ditt team.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-09-23. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mickael Lindblom 070-649 63 55 eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-SCA

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Support/Specialisttekniker Technical Helpdesk

Kone AB