teknikjobb.se

Support- och nätverkstekniker som kan Office365 till Ekman & Co AB!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-23

Ansök nu

Support- och nätverkstekniker som kan Office365 till Ekman & Co AB!

Är du intresserad av att arbeta med IT support och infrastruktur på ett internationellt företag i centrala Göteborg? Vill du arbeta i ett kompetent och prestigelöst team som brinner för sina användare? Som support- och nätverkstekniker på Ekman & Co AB kommer du att arbeta med support av användare och deras verktyg och applikationer samt med underhåll och utveckling av IT miljön. Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Ekman & Co AB är en världsledande marknadsförings- och försäljningsorganisation vars fokus är den globala skogsindustrin. Sedan starten 1802 erbjuder Ekman ett brett utbud av tjänster för sina globala kunder och leverantörer genom bland annat försäljning, marknadsföring, försäkring, riskhantering och logistik. Ekman & Co AB är idag cirka 300 anställda, uppdelade på omkring 40 kontor med global spridning. Varje år hanterar Ekman nära 4,5 miljoner ton skogsprodukter åt sina affärspartners i över 100 länder.

Deras Göteborgskontor är beläget i fräscha nya lokaler vid Centralstationen där du kommer att tillhöra IS/IT-avdelningen om sju personer. Stämningen på kontoret kännetecknas av en vänskaplig och prestigelös arbetsmiljö. Sammanhållningen är god och man umgås över avdelningarna t e x genom att äta lunch ihop, anordna after work och även genom att tillsammans träna på det närliggande gymmet.

Du har din placering i Göteborg men tjänsten kan också innebära resor till något av Ekmans kontor runtom i världen. Ekman anser att det bästa resultatet nås genom att medarbetarna stöttar varandra och därför är det viktigt att du trivs i en teamorinterad omgivning där du ger möjligheten att lära från dina kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ekman & Co AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som support- och nätverkstekniker kommer du att supportera användare, underhålla och konfigurera datorer, servrar och nätverk, samt driva mindre projekt. Ärenden att hantera kommer från kollegor lokalt och globalt. Arbetet kommer att vara väldigt varierande och innefatta löpande support, underhåll, installation samt felsökning.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med IT-användarsupport både vad gäller vad hård och mjukvara.

 • Installera och konfigurera datorer.

 • Arbeta med Active Directory.

 • Underhållsarbete av nätverk och servrar.

 • Förebygga framtida incidenter genom proaktivt arbete.

Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för IT och teknik och har med dig en grundläggande kunskap för nätverk och servrar. Vidare söker vi dig som kan kommunicera väl med användare från hela världen och som talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vidare ser vi att du:

 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT, infrastruktur, användarsupport och installation av datorer.

 • Har en utbildning inom IT vid högskola eller universitet.

 • Har goda kunskaper inom Office 365 utifrån ett infrastruktur-perspektiv.

 • Har erfarenhet av arbete med brandväggar, switchar och backup-lösningar.

Som person utstrålar du energi, är ansvarsfull och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du förstår att kunden är i centrum och du är lösningsorienterad för att kunna ge bästa möjliga service. Sedermera är det är viktigt att du är noggrann och har en känsla för kvalitet. Du bär på ett brinnande IT intresse och är bra på att skapa relationer. Som person har du en förmåga att se helheten och inspireras av att hitta nya lösningar.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Göteborg, Polhelmsplatsen 5

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer på Ekman & Co ABs hemsida!

Dela detta jobb

Support- och nätverkstekniker som kan Office365 till Ekman & Co AB!

Academic Work