teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Planners till konsultuppdrag och tillsvidareanställningar

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Supply Planners till konsultuppdrag och tillsvidareanställningar

ValueOne söker drivna och erfarna Supply Planners med erfarenhet av materialplanering till våra kunder i Stockholm och Mellansverige som kan vara tillgängliga med kort varsel. Vi kan erbjuda dig utmanande och intressanta uppdrag som får dig att växa. Många av våra konsultuppdrag övergår i tillsvidareanställningar så även om du inte primärt ser en framtid som konsult vill vi gärna få kontakt med dig.

Om rollen

Vi på ValueOne är specialister på Supply Chain Management. Våra kunder är verksamma i alla branscher och vi samarbetar med företag av alla storlekar i hela Sverige. ValueOne erbjuder Interimskonsulter, Rekryteringsstöd samt Verksamhetsutveckling inom inköp och logistik.

Vi söker nu efter kunniga och erfarna Supply Planners med kunskaper inom materialplanering för konsultuppdrag hos våra kunder. För rätt personer finns stora möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • Materialplanering och avrop av material.

  • Varuförsörjning och leveransbevakning.

  • Produktionsplanering.

  • Lagerstyrning.

  • Flödesoptimering.

  • Artikelvård av masterdata.

  • Prognosarbete.

  • Identifiera och driva förbättringsarbeten.

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du vara självgående med en stark egen drivkraft och ha lätt för att ta initiativ. Du har god samarbetsförmåga och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99 alternativt 010 332 29 20.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Supply Planners till konsultuppdrag och tillsvidareanställningar

ValueOne AB