teknikjobb.se

Vi söker en

Supply Planner. I rollen som Supply Planner kommer du att utifrån efterfrågan, planera, analysera och optimera flödet inom Supply Chain, detta genom Sales and Operations Planning, uppföljning av KPI:er samt genom utvecklingsprojekt inom Supply Chain.

Vi söker dig som

har en relevant utbildning, förslagsvis civilingenjör och/eller civilekonom, och har minst 5 års erfarenhet av arbete inom Supply Chain. Som person är du drivande, målinriktad, analytisk, noggrann, strukturerad och har en förmåga att prioritera i ett stort informationsflöde.

Vi tror att du är ansvarstagande och styrs av och håller deadlines. Det är viktigt att du både trivs med att arbeta självständigt och att arbeta i team. Då du i denna roll har många kontaktytor, både internt och externt, krävs det att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du får gärna ha en välutvecklad verksamhetsförståelse där du har vana att arbeta med siffror. 

Du har god IT-förståelse för logistik- och planeringssystem, där tidigare erfarenhet av affärssystemet M3 är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på Höganäs Sweden AB i Höganäs. Du kommer att tillhöra vår planeringsavdelning, vilken utgör  en del av Supply Chain. Det dagliga arbetet går i huvudsak ut på att upprätta och kommunicera en långtidsplan. Du optimerar och utvecklar planeringsprocessen utifrån företagets Supply Chain strategi. Du genomför GAP-analyser och identifierar avvikelser mellan t.ex. produktionskapacitet och säljprognoser där S&OP (Sales and Operations Planning) är ett viktigt forum. 

Vidare arbetar du aktivt med att säkra att kunderna får rätt servicegrad samt bedriver uppföljning av planeringsprocessens KPI:er. Du arbetar proaktivt och effektivt med att hitta en optimal balans mellan produktionskostnader, leveransservice och bundet kapital.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Planning Manager.

Urval kommer att ske löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Att jobba på Höganäs

Vår ambition är att vara en arbetsplats där du kan utvecklas och känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och det är genom mångfald, samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats. Vi ser alla som arbetar här som ledare, oavsett position, när vi tar oss an de utmaningar världen och vi står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle – Inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs grundades 1797 och har idag verksamhet i 18 länder. Sammanlagt är vi 2 500 engagerade medarbetare som år 2018 skapade en omsättning på 10 360 miljoner. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Contact person

Jenny Nilsson

Planning Manager

042-33 82 60

jenny.nilsson@hoganas.com

Catarina Boustedt

Human Resources, Sweden

0767 - 24 65 66

catarina.boustedt@hoganas.com

URL to this pagehttps://beta.hoganas.com/en/work-with-us/vacant-positions/apply?rmpage=job&rmjob=328&rmlang=UK

Logo

Supply Planner

Företag Höganäs AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb