teknikjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2017 var 6,5 miljarder SEK.

Supply Chain - Semestervikariat

På Supply Chain ansvarar vi för att ha en effektiv och kvalitativ logistikprocess på Jula. Målsättningen är att skapa en tids- och resurseffektiv logistikprocess med hög kvalitet för varuflöde från leverantör till varuhus på Julas samtliga marknader. I avdelningens ansvar ligger även att säkerställa ett väl fungerande samarbete i delflödet och i gränssnitten mot övriga centrala funktioner och säljbolag, samt en väl fungerande relation till Julas leverantörer.  

Vi söker vikariat till följande avdelningar:  

Inbound (v.24 – v.33)  

Dina huvudsakliga uppgifter är att granska och registrera orderbekräftelser samt lägga order. Även kontakt med leverantörer vid avvikelser.  

Admin (v.24 – v.33)  

Dina huvudsakliga uppgifter är att fakturamatcha och kontakta leverantör i Sverige och Europa vid avvikelser  

Outbound (v.24 – v.42)  

Som Outbound Planner är ditt ansvar att säkerställa en så effektiv varuförsörjning som möjligt från vårt centrallager i Skara ut till alla våra varuhus i Sverige, Norge och Polen. Det innebär dels operativt arbete så som granskning av dagliga plockförslag. I det dagliga arbetet har du kontakt med varuhusen, Centrallager, Inköpsavdelningens affärsteam samt Sales Support.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter  

Du har gymnasial utbildning. Vidare behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Det här är du som person  

Du har god initiativförmåga, är stresstålig och ser lätt vad som behöver prioriteras. Genom ett strukturerat och ordningsamt arbetssätt utför du ditt arbete med god kvalitet.  

Bra att veta  

Tjänsterna är vikariat på heltid under perioden 20190610 – 20190816 (Inbound/Admin) resp 20190610 – 20191018 (Outbound) med placering på Julas huvudkontor i Skara och du ingår i en arbetsgrupp.  

Om du tycker att du passar in på beskrivningen ovan tveka då inte att söka direkt då vi kommer hålla intervjuer löpande.  

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 5:e april.  

Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Kontakta oss

Mikael Hallner 
Supply Chain Teamleader Inbound
+4651168886

Helena Mellqvist Bjursell 
Supply Chain Teamleader Admin
+4651168879

Markus Törnberg 
Supply Chain Teamleader Outbound
+4651168890

Sista ansökningsdag:
2019-04-05

Supply Chain - Semestervikariat

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb