teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supply Chain Planner

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Supply Chain Planner

ValueOne söker en Supply Chain Planner till vår kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Uppdraget löper på åtta månader och ska tillsättas omgående.

Om rollen

Ditt huvudansvar som Supply Chain Planner kommer vara att planera produktion på kort sikt för att säkerställa leveranser på utsatt tid. Du arbetar med operativa planeringsprocesser kopplat mot tillverkningsavdelningen. För att lyckas kommer du ha kontakt med exempelvis huvudplanerare och produktionsledare för att planera produktion efter uppsatta mål och kundkrav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa produktionsorder i affärssystemet SAP från planerade kundorder och analysera kapacitet i produktionen i nära samarbete med produktionsledare.

  • Kommunicera och involvera produktionspersonalen i planeringen för kommande vecka samt schemalägga produktionsresurser.

  • Meddela potentiella problem och materialbrister till operativa inköpare.

  • Skapa, övervaka och underhålla planer för att uppfylla huvudplaneringen.

  • Supportera i projekt och administrera masterdata.

  • Kontinuerligt optimera produktionsplaneringen för att öka effektiviteten och minska kapitalbindningen.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, industriell ekonomi eller liknande. Rollen kräver att du har minst 3 års erfarenhet av produktionsplanering. Förståelse för myndighets- och regulatoriska krav är meriterande samt erfarenhet av att ha arbetat inom läkemedelsbranschen. Du är van vid att arbeta med Microsoft Office och SAP.Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du analytisk, självgående och är ordningsam. Du är även kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Supply Chain Planner

ValueOne AB