teknikjobb.se

Logo
Théa Nordic
AxÖ Consulting söker på uppdrag av Théa Nordic AB en Supply Chain-koordinator för rekrytering till Théa Nordics verksamhet i Örebro.

Är du en slipad logistiker som har förmågan att fokusera och prestera i ett högt tempo samtidigt som du inte lämnar något åt slumpen? Är du en god kommunikatör som trivs med många kontaktytor både internt och externt? Då kan rollen som Supply Chain-koordinator på Théa Nordic vara din nästa utmaning.

Vad kan Théa Nordic erbjuda dig?

På Théa Nordic erbjuds du en trevlig arbetsmiljö i fräscha lokaler i centrala Örebro. Kulturen präglas av ett starkt entreprenörskap och en stor tilltro till individens egen förmåga att prova nya lösningar. Du kommer att få arbeta självständigt med trevliga och ambitiösa arbetskamrater i en internationell kontext och i ett framåtlutat bolag. Théa Nordic har god lönsamhet och är i en mycket stark tillväxtfas och du ges möjlighet att få vara delaktig i företagets fortsatta tillväxtresa.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain-koordinator arbetar du i en bred roll med fokus på att rätt produkt finns på plats på rätt plats i rätt tid. Du övervakar och anpassar lagernivåer i de nordiska länderna och Baltikum i ett tätt samarbete med logistikavdelningen i Frankrike. Du bevakar och analyserar produktionsprognoser, förebygger brister och har en löpande dialog med Théa Nordics kunder samt distributörer och grossister runt om i norden. Du fungerar också som ett stöd till finansavdelningen där du tillsammans med CFO driver ständiga förbättringar vad gäller kvalité, rutiner och processer avseende hela Supply Chain-området. Du kommer även stötta ekonomiavdelningen vid behov och rapporterar till CFO för Théa Nordic.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt utan att tappa fokus på slutmålet. Du gillar att vara i ett sammanhang där snabba förändringar är vardag. Du är självgående men också en riktigt bra lagspelare som förstår vikten av att samarbeta nära med dina kollegor i Sverige och världen. Du brinner för logistikområdet och tycker att det är lika roligt att hantera dagliga operativa frågeställningar som att göra planer ur ett mer strategiskt perspektiv.

Som person är du ödmjuk, driven, analytisk och har god koll på detaljer, du ser möjligheter och löser problem samt är strukturerad och effektiv.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete inom logistikområdet samt har en relevant examen för uppdraget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin samt kunskaper i GDP.

Övrig information

Théa Nordic tillämpar 6 månaders provanställning för samtliga tjänster.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Björk, rekryteringskonsult, 070-977 51 00. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Om Théa

Théa är ett oberoende familjeägt läkemedelsföretag specialiserat på forskning, utveckling och kommersialisering av ögonprodukter. Théa har rötter som sträcker sig till 1871 och är en global koncern med representation i 70 länder. Idag är Théa det tredje största företaget inom oftalmologi i Europa.

Théa har genom åren lanserat många innovativa produkter. Efter många års forskning kunde Théa 1995 presentera den första generationen av ABAK® systemet, en multidosflaska för ögondroppar helt utan konserveringsmedel. Två framgångsrika lanseringar i närtid är Thealoz Duo, en ny generation av ögondroppar för behandling av torra ögon samt Monoprost för behandling av glaukom. 

Ända från starten har bolaget noga lyssnat till den kunskap som finns inom läkarkåren och sett det som viktigt för bolagetsutveckling eftersom varumärkeslöftet lovar att inte lanserat några produkter som inte tillför något till dagens terapier. Under senaste åren har en enkätundersökning gjorts som visade att Théa Nordic var det bolag som läkarna hade störst förtroende för inom Glaukomområdet.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/96
Kontakt    
Tobias Björk, 070-977 51 00

Supply Chain-koordinator till Théa Nordic AB i Örebro

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb