teknikjobb.se

logga

Supplier Quality engineer

Ansök nu

Supplier Quality engineer

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten som Supplier Quality engineer hos oss! 

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. I denna roll kommer du bland annat att arbeta med kvalificering av potentiella leverantörer av direkt material och tjänster, kvalitetsövervakning på tillverkarens tillverkningsplats, utvärdering över leverantörsprestanda och utvecklings kvalité, planera, säkerställa nödvändiga leverantörsbedömningar inklusive bedömningsrapportering och avvikande rapportering.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Vi tror att du har en högskole-, eller civilingenjörsexamen in maskin, Electric eller produktionsteknik alternativt relevant område med minst 3 års erfarenhet inom denna roll.

Som person är du nyfiken, driven och initiativtagande med fokus på problemlösning och när det kommer till detaljer är du mycket noggrann. Du är stresstålig, har förmåga att arbeta både i grupp och på egen hand. Svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt. 

Vad erbjuder vi?

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med Messiah Azimi, 073-684 70 98 Messiah.azimi@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Supplier Quality engineer

Modis Sweden AB