teknikjobb.se

Företagsinformation

SUEZ Recycling söker chaufförer
SUEZ Recycling AB är en av de största spelarna inom avfalls- och återvinningsbranschen. Med 1 100 kollegor utspridda i hela landet arbetar vi gärna över gränserna för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på området. Företaget ägs av det börsnoterade SUEZ som är ett renodlat miljöföretag med 62 000 medarbetare runt om i världen. Miljöfrågor ligger SUEZ varmt om hjärtat och vi lever som vi lär. Vi uppfyller lagkraven och arbetar kontinuerligt för att minska vår egen miljöpåverkan. SUEZ är miljöcertifierat enligt ISO 14001. Vi erbjuder våra kunder en hög kvalitet på det arbete vi utför och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Personalen är vår viktigaste resurs. Något som också märks internt, inte minst genom det generösa klimatet. Det är ingen slump att vi satsar mycket på arbetsmiljöfrågor – det är viktigt att alla medarbetare har en god arbetsmiljö

Tjänstebeskrivning

SUEZ Recycling söker chaufförer inom renhållning till sin station i Rödjorna/Skara under semesterperioden.
Du kommer att ansvara för insamling av avfall och det kan även förekomma att du får åka ut och ställa upp kärl i regionen. Arbetet utförs under dagtid måndag-fredag med start 2019-06-17.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du gått tunga fordon på gymnasiet, du har C-körkort och YKB. Du talar och kan ta skriftliga instruktioner i svenska samt att du kan hantera en surfplatta. I din personlighet faller det sig naturligt att vara noggrann och serviceminded. Du har en hög arbetsmoral och kan med rätt förutsättningar vara självständig i ditt arbete.

Krav (specifika krav t ex körkort)
B-körkort, tillgång till bil
C-körkort
YKB

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 072-7007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort, tillgång till bil
C-körkort
YKB

logga

SUEZ Recyling söker chaufförer

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb