teknikjobb.se

Vi söker dig som vill bli studiochef för vår Studio Bostad i Stockholm - en viktig pusselbit i vårt nya affärsområde Stadsutveckling. Du är en driven arkitekt med mångårig bostadserfarenhet, goda ledaregenskaper och höga ambitioner inom arkitektur.

Om kontoret och studion
Välkommen till Tengboms huvudkontor i Stockholm med runt 240 medarbetare och stans bästa utsikt! Studio Bostad ingår i vårt helt nya affärsområde Stadsutveckling tillsammans med Studio Stadsbyggnad och Studio Landskap.

Som strategiska rådgivare på Tengbom har vi alltid fokus på helheten. Vi ledsagar våra uppdrag hela vägen för att kunna leverera långsiktigt värdefulla, hållbara och innovativa miljöer.

Om rollen
Som studiochef utvecklar du bostadsprojekt och ger våra engagerade medarbetare rätt förutsättningar att skapa god arkitektur. Det gör du som ledare men också som mentor inom bostadsarkitektur. Tillsammans med dina medarbetare utvecklar och bygger du nya kundrelationer och bidrar till utveckling av Tengboms erbjudande mot kund.

Som studiochef ingår du i ledningsgruppen för affärsområdet Stadsutveckling tillsammans med Studio Stadsbyggnad och Studio Landskap. För att möta komplexa processer och arbeta holistiskt utvecklar vi samarbetet inom affärsområdet och samarbetar både i strategiarbete, affärsplan, ackvisition och kommunikation. Du ingår i ett ledarforum som kan utveckla dig både i rollen som ledare och mentor men även i din affärsmässighet och som arkitekt. Hos oss kommer du att leda du en studio med spännande, utmanande uppdrag av olika slag; boenden som alla kan efterfråga.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Leda ett framstående team av husarkitekter
 • Arbeta som ansvarig arkitekt i projekt
 • Som del i ledningsgruppen bidra till affärsområdets marknadsanalys samt affärs- och säljplan
 • Ansvara för studions budget och ekonomi
 • Tillsammans med ditt team vårda, utveckla och bearbeta nya kundkontakter
 • Personalansvar och rekrytering
 • Utveckla individerna i teamet
 • Säkerställa kvaliteten och höja den arkitektoniska nivån
 • Ansvara för informationshantering inom studion

Vi letar efter dig som...

Vi tror att du tar med dig goda ledaregenskaper till oss, trygghet i dig själv och i rollen som ledare. Du är inspirerande, engagerad, empatisk och lyhörd. Inom ditt fält tänker du lika visionärt som strategiskt. Du är en god kommunikatör som mår bra av förtroendefulla samarbeten och relationer. Du är strukturerad och en effektiv organisatör.

Professionell kompetens och erfarenheter – det här tar du med dig

 • Vana av att leda kreativa processer grundade på affärsmässighet
 • Erfarenhet av företagsledning eller uppdragsledning inom arkitektbranschen
 • Goda affärskontakter och väl bekant med branschens olika aktörer
 • Bra på att skapa förtroendefulla relationer

Om oss

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. Vi skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades vi som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Vi är ett innovativt och internationellt team av exceptionella människor, ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill förändra boxen med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden? Hör gärna av dig och berätta.

Gordana Mihai | Kontaktperson

 Skicka email  0762090789

 

 

Studiochef Bostad Tengbom Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb