teknikjobb.se

Studerande till extrajobb

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Studerande till extrajobb


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


STUDERANDE TILL EXTRAJOBB

ARBETSUPPGIFTER
Att jobba extra hos oss på Eterni Sweden innebär att vi anställer dig och hyr ut dig till någon av våra kunder i Karlstad som har behov av extrapersonal. I det här specifika fallet kommer du att jobba vid sjukdom eller arbetstoppar hos en av våra kunder i Karlstad. Arbetet innebär jobb i en ren produktionsmiljö och du blir upplärd på plats.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller ett annat jobb på minst 50%. Som person tror vi att du är social, serviceinriktad och ansvarstagande och har du relevant erfarenhet är det meriterande. Vidare ser vi att du har körkort samt är tillgänglig för att börja arbeta omgående.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos våra kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Studerande till extrajobb

Eterni Sweden AB