teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studentmedarbetare till produktion i Bromölla!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Studentmedarbetare till produktion i Bromölla!

Är du på jakt efter ett välbetalt extrajobb vid sidan av studierna och bor i närheten av Bromölla/Kristianstad? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Arbetet är fysiskt och produktionen är igång dygnet runt hela veckan så du kommer jobba både dag-, kväll-, natt- och helgpass. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval med omgående start!

Om tjänsten

Academic Work söker för Geberits räkning studentmedarbetare till deras produktion. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vidare kommer du att vara en del av den studentpool som vi byggt upp där vi i dagsläget har 10 studenter som arbetar extra. Vi lovar dig en härlig arbetsplats med trevliga kollegor samt en öppen och välkommande stämning.

Vi bemannar större delen av vår kunds avdelningar och beroende på din erfarenhet och kunskap kommer du att placeras på den avdelningen vår kund anser passar dig bäst. Det kan till exempel vara gjutningen, glaseringen, emballeringen, avsyningen eller monteringen. Stora möjligheter finns att lära upp sig på flera avdelningar om du har intresse av det samt om du vill jobba mer än två pass i veckan.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Är student på eftergymnasial nivå på minst 50 % och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har ett flexibelt schema och kan jobba minst två pass i veckan
 • Bor i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad med omnejd. Detta för att kunna ta dig till pass med kort varsel
 • Har god förståelse för svenska, detta då svenska talas internt på företaget
 • Det är starkt meriterande om du har truckkort

Produktionen är i gång alla dagar i veckan, dygnet runt, vilket innebär att det finns möjligheter att ta pass på vardagar såväl som på helger och nätter. Du bör ha ett flexibelt schema i skolan och kunna ställa upp med kort varsel såväl som vid längre framförhållning.

Det finns 5 olika skift:

 • Arbetstider Vardagar: 06-14, 14-22, alt. 22-06
 • Arbetstider Helger: 06-18 alt. 18-06

Vi söker dig som är lojal och flexibel och tycker om att arbeta mycket. Du vågar visa framfötterna och socialiserar gärna lite extra med dina kollegor när du är inne och jobbar. Du är inte rädd för att ta i och tycker om att arbeta i team såväl som individuellt.

Övrig information

 • Start: Januari
 • Omfattning: Deltid, 2 pass/veckan
 • Placering: Bromölla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Om du vill veta mer om Geberit. Läs mer på deras hemsida HÄR!

Dela detta jobb

Studentmedarbetare till produktion i Bromölla!

Academic Work