teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Studenter, se hit! Extrajobb som lagerarbetare på Zoo.se

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Studenter, se hit! Extrajobb som lagerarbetare på Zoo.se

Studenter, se hit! Extrajobb som lagerarbetare på Zoo.se

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter ett deltidsjobb vid sidan om dina studier? Trivs du med att jobba fysiskt och effektivt mot uppsatta mål? Då kan du vara den vi söker till Zoo.se lager i Brunna.

Personprofil
Tjänsten passar dig som är prestigelös, noggrann och hjälper kollegor vid behov. Du är en tävlingsmänniska som arbetar effektivt och trivs i situationer där du får tävla mot dig själv för att alltid bli bättre och uppnå bästa resultat. Lagret består av över 8,000 husdjursprodukter, ett brett sortiment med alla olika tillbehör en djurägare kan tänkas behöva. På företagets lager kommer du att jobba mestadels med packning av ordrar.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Fysisk stark och pannben att leverera kontinuerligt goda resultat
• Samarbetsförmåga
• Initiativtagande

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete där fokus har varit plock och pack. Vidare passar tjänsten dig som är noggrann och strukturerad i dina arbetsuppgifter samt kan arbeta på ett effektivt sätt. Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Då vi ofta bemannar med kors varsel är det av yttersta vikt att du är flexibel och kan ställa upp med korta tidsramar.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid måndag-lördag 7-16
Plats: Brunna

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Studenter, se hit! Extrajobb som lagerarbetare på Zoo.se

PerformIQ