teknikjobb.se

Studerar du på eftergymnasialnivå och söker sommarjobb? Har du bra fysik och är händig? Vi söker nu flyttpersonal för uppdrag i Skåne med omgående start!

Rollen
Vår kund hjälper både privatpersoner och företag runt om i Skåne att flytta, och tjänsten innebär bland annat tunga lyft, körning av mindre lastbil och montering av möbler. 
Man utgår från Svedala, där man samlas ca. kl. 07.30 för att sedan åka ut till dagens projekt. Passen kan variera och vara mellan 5 och 8 timmar långa och förlagda måndag till fredag. Vi söker 10-15 personer som är tillgängliga för start omgående!

Din profil
Du ska studera på minst 50% på eftergymnasialnivå och ha minst 1 år kvar av dina studier. Ett krav är att du har B-körkort. Eftersom arbetet innebär en hel del tunga lyft är det viktigt att du har god fysik. För att lyckas i tjänsten ska du även vara händig och kunna montera möbler. Vidare ser vi att du är driven och framåt och inte rädd att hugga tag där det behövs. Du är även noggrann och försiktigt då det behövs så att inget skadas vid flytten. Du är även social och lätt för att prata med kunderna du är ute hos och hjälper.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle eller Rebecka Eklund på 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

STUDENT TILL SOMMARJOBB PÅ FLYTTFIRMA!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-07-11

Ansök nu

Dela detta jobb