teknikjobb.se

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland, Italien, Australien, USA och Saudi Arabien. Strukton Rail har i Sverige 950 medarbetare och omsätter ca 2,5miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.strukton.se Vi behöver nu stärka upp vår grupp med en KMA-ingenjör. Du kommer att verka i våra drift- och underhållskontrakt mot Trafikförvaltningen och utgår från vårt kontor i Västberga.

Du får!

Möjligheten att ingå i en arbetsgrupp om 11 medarbetare. Idag är vi fyra personer som arbetar med KMA men vi behöver nu bli en till. I vår grupp arbetar vi även med säkerhet, besiktning, analys och tekniskt stöd. Gruppen är ett gäng engagerade och nyfikna personer som både vill och kan påverka inom sina olika teknikområden.

Som KMA-ingenjör har du en central roll i vår verksamhet där du ges möjligheten att växa och utvecklas. Vi ger dig goda chanser till utveckling både i form av utbildningar men också möjligheten att nätverka och delta i forum med kompetenta kollegor inom samma område. Tillsammans kommer du och KMA-kollegorna driva utvecklingen av arbetet med KMA-frågor på Strukton!

Om rollen

Som KMA-ingenjör på Strukton har du en viktig roll i att säkerställa att vi levererar i enlighet med våra kontrakt. Du arbetar för att bibehålla goda relationer med kunder och skapa nya affärer för bolaget genom att du ansvarar för att driva frågor, säkerställa processer och leda arbetet rörande kvalitet, miljö och arbetsmiljö i en av Sveriges tätast trafikerade järnvägsanläggningar.

I rollen kommer du att arbeta med att säkerställa att miljö-, kvalitet- och arbetsmiljökrav från anbud till slutredovisning av kontrakt. Du har mycket interna och externa kontakter med bla platschefer och arbetsledare, kund och myndigheter.

Du arbetar även med intern- och externrevisioner, sammanställer rapporter till kunder och myndigheter samt utredningsarbeten vid tillbud och olyckor.

KMA är ett mycket viktigt område i vår organisation och vi vill alltid bli bättre därför är det viktigt att du som KMA-ingenjör hela tiden strävar efter ständig förbättring inom området.

Vem är du?

Nu söker vi dig där gnistan tänds av tanken på att få arbeta med KMA och att få hjälpa organisationen och dina kollegor att få in KMA-tänket på ett naturligt sätt i sin vardag.

Du har något års erfarenhet från kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete och en akademisk utbildning (Miljöingenjör, Kvalitetsingenjör eller Arbetsmiljöingenjör) eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom spår, infrastruktur eller bygg. Som person är du är strukturerad och trivs med att arbeta båda operativt och strategiskt. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Ditt driv, initiativförmåga och diplomatiska förmåga kommer att vara avgörande för din framgång!

Då våra kontrakt är placerade på olika platser över regionen förekommer resor i tjänsten, B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.

För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

RÄLS är Strukton Rails värdegrund. Den beskriver vad Strukton står för, hur vi vill arbeta och bemöta medarbetare, kunder och omvärld.

RÄLS består av värdeorden Respekt, Ärlighet, Lita på och Säkerhet. Värdegrunden gäller stort och smått. Den ska genomsyra hela vår verksamhet och inkluderar allt ifrån vår respekt för miljön och en god balans mellan arbete och fritid, till att vi jobbar säkert, är affärsmässiga och håller vad vi lovar i relationen till kunder och omvärld.

Genom att arbeta enligt RÄLS vill Strukton skapa en bra arbetsmiljö för våra anställda, vara en pålitlig leverantör, en god beställare och bidra till punktliga och trygga järnvägstransporter för människor och gods.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Experis Engineering. Hör gärna av dig till Li Cederblad-Friberg 08-7362949 eller Carina Häggqvist 08-7361911 om det så bara är för att ställa några frågor kring tjänsten eller ha en dialog kring om detta är ditt nästa steg. Om du känner dig redo att söka tjänsten på en gång så är du välkommen att göra det via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Strukton Rail söker en driven och kommunikativ KMA-ingenjör

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb