teknikjobb.se

logga

Strategic Category Buyer electronic components för uppdrag i Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

Strategic Category Buyer electronic components för uppdrag i Stockholm

ValueOne söker en Strategic Category Buyer electronic components för ett sju månader långt konsultuppdrag hos vår kund strax söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Som Strategic Category Buyer ingår du i en grupp av erfarna kollegor och specialister inom strategisk upphandling. Du kommer också att ha ett nära samarbete med företagets tekniska avdelning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i nya utvecklingsprojekt vid utvärdering och urval av elektroniska komponenter ur både teknik- och sourcingperspektiv.

  • Administrera komponentens livslängd.

  • Analysera och föreslå alternativa komponenter, säkra och stärka AML.

  • Medverka till uppdateringar av komponenter i master data.  

  • Följa upp potentiella leveransproblem av komponenter.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha en akademisk utbildning inom teknik eller motsvarande arbetserfarenhet. Du bör också ha erfarenhet och förståelse för elektronisk design, produktion och/eller distribution/försäljning av elektroniska komponenter. Vidare kräver rollen att du är väl insatt i marknaden för elektronikkomponenter samt att du har erfarenhet av inköp och leverantörsrelationer.

Flytande kunskaper i svenska, i skrift och tal är ett krav samt engelska på affärsnivå. Vi ser det också som meriterande om du har arbetat i SAP.

Ett gediget tekniskt intresse, en kommersiell inställning och en positiv attityd är en förutsättning för rollen. Förutom det har du en stark inre drivkraft och förmåga att få saker gjorda. Du är en skicklig förhandlare som gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor och samarbetspartners.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Strategic Category Buyer electronic components för uppdrag i Stockholm

ValueOne AB