teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Du har precis avslutat dina universitetsstudier och vill ta ett första kliv i din karriär, in i ett spännande bolag som jobbar med innovativa lösningar. Du är kreativ och älskar teknik. Utöver det värdesätter du frihet under ansvar och vill vara med och driva projekt i en bransch som är i snabb rörelse. Stämmer du in på beskrivningen - fortsätt läsa och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

ITS Future har sedan 2004 jobbat med strategier, rådgivning och projektledning inom intelligent infrastruktur, smarta städer och stora infrastrukturprojekt. De är Sverigeledande på komplexa system inom trafikstyrning och smart city. De tillför specialistkunskap i projekt och tar totalansvar för utveckling av kompletta lösningar. De är experter inom IT arkitektur, produktkontroll och integration, test av tekniska system, funktionstest till integrations- och systemtest.

Du kommer i den här rollen få jobba ute hos ITS Futures kund som är en statlig förvaltningsmyndighet.

Du erbjuds

 • Långsiktighet och en trygg anställning i en stabil bransch

 • Möjligheten att ta stort ansvar, vilket också innebär goda utvecklingsmöjligheter

 • En fot in i en spännande bransch

 • Flexibilitet när det kommer till arbetstider och vart man jobbar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

ITS Future jobbar med att föra tekniken framåt inom infrastruktur på svenska vägar. I samband med att tekniken överlag utvecklas så kommer kundens system också behöva utvecklas.

Du kommer främst jobba i ett system för motorvägskontroll där ett av syftena är att få vägskyltar att kunna prata direkt med bilarna på vägarna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

 • Driftstöd och utveckling av vägsidessystem för trafikstyrning och trafikinformation

 • ITS-lösningar för interaktion mellan vägsystem och fordon t.ex. för säkrare kollektivtrafik, säkrare vägarbetsplatser, trafikledningssystem för motorvägar.

 • Delta i möten och bl.a. föra protokoll

 • Felsökning och konfiguration i IT system

Vi söker dig som

 • Nyligen examinerad högskoleingenjör inom t.ex. maskinteknik eller datateknik eller har en utbildning inom systemvetenskap eller programmering.

 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare jobbat i en liknande roll efter examen. Har du kunskap inom något SAP system, nätverk och Linux är även det meriterande för den här tjänsten.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi värdera de personliga egenskaperna högst eftersom att det kommer avgöra huruvida du är rätt match för tjänsten. Vi ser gärna att du är självgående och alltid vill driva dina arbetuppgifter framåt, samtidigt som du inte drar dig för att ställa frågor i syfte att lära dig. Vidare ser vi att du är noggrann. driven och känner dig trygg med att jobba i en stor organisation och inte räds att söka kontakt med andra. Eftersom att det är en bransch där det händer mycket inom tekniken bör du som person vara kreativ och nyfiken.

Övrig information

 • Start: Augusti

 • Omfattning: heltid, tillsvidare

 • Placering: Stockholm, remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Stort tekniskt intresse och nyexad högskoleingenjör?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb