teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIER TILL PRODUKTIONEN

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIER TILL PRODUKTIONEN

Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved. Stora Enso har också valt att investera i ny produktion i Hyltebruk som avser Circular Solutions och Formed Fiber.

Nu har du möjlighet att bli en del av Stora Enso och Hylte bruk under sommaren 2023! Vill du ha ett spännande, utvecklande och roligt sommarjobb där du blir en del av vår massa- och pappersproduktion så kan det här vara rätt tjänst för dig!


VAD ERBJUDER VI DIG?

Du kommer att bli en del av ett arbetslag antingen i vår produktion eller som truckförare till vår logistikavdelning. Oavsett vad din roll blir så kommer du att omges av erfarna och hjälpsamma kollegor och i rollen som operatör får du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker!

För att på bästa sätt lyckas i rollen som semestervikarie i vår produktion kommer du att få en gedigen introduktion till tjänsten av dina kollegor och närmsta chef. Hos oss erbjuds du en varierad vardag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att nå bästa möjliga produktionsresultat med säkerheten i fokus!

OM TJÄNSTEN

Rollen som semestervikarie i vår produktion innehåller en variation av fysiskt ”hands- on- arbete” vid maskinerna samt processövervakning beroende på vilken avdelning du jobbar på. I vissa av våra befattningar kör du även en hel del truck.

Det dagliga arbetet innebär bland annat kontinuerlig bevakning och justering av driftparametrar så att produktionen ligger på en hög och jämn nivå. Arbetet ställer krav på självständigt arbete men också förmåga att kunna arbeta bra i grupp och bidra till ett härligt arbetsklimat. Du har kontakt även med kollegor inom angränsande område på andra avdelningar.

Du blir delaktig i det dagliga förbättringsarbetet i syfte att utveckla vår verksamhet och våra produktionsprocesser samt att du kommer medverka i avdelningens arbetsmiljöarbete.

Semestervikariaten pågår från och med juni till och med augusti. Arbetet är förlagt på dagtid och 3-skift, beroende på avdelning, ange därför gärna i din ansökan om du kan tänka dig att arbeta skift eller inte. För de som arbetar 3-skift sker introduktion under våren.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen så har du ett genuint intresse och förståelse för teknik. Våra produktionsprocesser är relativt komplexa och du kommer att ställas inför en hel del problemlösning där din kreativa förmåga gärna får komma till användning.

I våra arbetslag är samarbete A och O, därför behöver du tycka om att jobba i grupp samt ha en förmåga att ta initiativ och komma med förslag och idéer. Vårt mål är att sträva efter att bli lite bättre varje dag och det är tillsammans vi gör skillnad!

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Vi sätter alltid säkerheten främst, därför är det viktigt att du även har ett konsekvenstänk och vågar be om hjälp i situationer där det behövs.

DINA KUNSKAPER OCH ERFARENHETER

Du som söker till oss ska vara minst 18 år fyllda vid anställningens början.

Vi söker dig som har minst en pågående eller avslutad gymnasieexamen, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, gärna inom natur/teknik, industri/fordonsteknik, elteknik/automation, samhälle/ekonomi.

För de tjänster där truckkörning ingår krävs B-körkort. Har du truckkort samt erfarenhet av truck- och traverskörning är det meriterande. Då arbetet kan vara förlagt till 3-skift är det viktigt att du kan ta dig till arbetet på tider som tidig morgon, kväll och helg. Körkort och tillgång till egen bil ses därför som meriterande.

Rollen kräver att du hanterar svenska i tal och i skrift. samt att du har en god datorvana. Erfarenhet av SAP är meriterande. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom samarbete, flexibilitet och ansvarstagande.

ÖVRIGT

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på email: lovisa.karlsson@storaenso.com.

Sista ansökningsdag är den 28 februari, men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu då vi genomför löpande urval och kan komma att höra av oss under pågående process.

På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SOMMARVIKARIER TILL PRODUKTIONEN

Workspace Recruit