teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER MEKANIKER FÖR SOMMARVIKARIAT

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER MEKANIKER FÖR SOMMARVIKARIAT

Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på
ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved. Stora Enso har också valt att investera i ny produktion i Hyltebruk som avser Circular Solutions och Formed Fiber.

Nu har du möjlighet att bli en del av Stora Enso och Hylte bruk under sommaren 2023! Är du en person som har sinne för teknisk problemlösning och vill ha ett utvecklande och sommarjobb som mekaniker så kan det här vara rätt tjänst för dig!


VAD ERBJUDER VI DIG?

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en mekaniker för ett semestervikariat under sommaren 2023. Du kommer att bli en del av vår sektion Mek. & Bygg där du bland annat kommer att vara en del i arbetet med att underhålla och förbättra vår produktionsutrustning.

Rollen erbjuder ett varierat arbete där du får möjlighet till utveckling och lärande.

OM TJÄNSTEN

På sektionen ansvarar vi för avhjälpande och förebyggande underhåll och arbetar med mekaniska reparationer, hydraul- och pneumatikreparationer, maskinbearbetning, fordonsunderhåll och valsslipning.

Som mekaniker jobbar du mycket med:

  • teknisk problemlösning

  • kvalitetssäkring och återrapportering av utförda arbetsuppgifter.

  • delaktig vid igångkörning av nyinstallationer/projekt.

Rollen ställer krav på kommunikativ förmåga samt god samarbetsförmåga då vår sektion är en servicefunktion till vår produktion. Det innebär att du kommer ha ett mycket nära samarbete med vår produktionspersonal och övriga intressenter samt att du vid behov kommer att hjälpa till utanför det egna befattningsområdet.

Semestervikariatet pågår från och med juni till och med augusti. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt till dagtid.

VEM ÄR DU?

Du motiveras av och trivs med att jobba med service, problemlösning och felsökning och du inspireras av att lära nytt. Du är en social och positiv lagspelare som gärna samarbetar för att komma fram till den bästa och mest effektiva lösningen!

Som person är du initiativtagande, noggrann och har en analytisk förmåga. Att leverera med kvalitet värderar du högt och du har en lösningsorienterad inställning med fokus på att se möjligheter istället för problem.

DINA KUNSKAPER OCH ERFARENHETER

Du som söker till oss ska vara minst 18 år fyllda vid anställningens början.

Din utbildningsbakgrund är teknisk och vi ser gärna att du som har en pågående eller avslutad utbildning inom relevant område söker till oss. Har du yrkesmässig erfarenhet inom området ser vi detta som meriterande.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana. Det är meriterande men inte ett krav med erfarenhet av SAP. Därtill är B-körkort starkt meriterande.

ÖVRIGT

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26 eller email: lovisa.karlsson@storaenso.com.

Sista ansökningsdag är 28 februari men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu då vi genomför löpande urval och kan komma att höra av oss under pågående annonsering.

På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER MEKANIKER FÖR SOMMARVIKARIAT

Workspace Recruit