teknikjobb.se

Vi söker elektriker/elnätstekniker/mätartekniker till vårt team i Kungens kurva, Huddinge. På Relacom och affärsområdet Power arbetar vi inom flera olika el-områden.  

Vi planerar och utför elinstallationer inom vårt satsningsområde infrastruktur där vi sätter upp ladd stationer för elbilar. Vi monterar/installerar även solcellsanläggningar. Vi gör också mycket arbeten mot elnätsägare ex. Ellevio där vi bland annat byter/installerar elmätare kat 1, arbetar med felavhjälpning, kopplar in och gör ändringar av serviser/elanslutningar och arbetar med kat-2-5 mätare där vi gör mätar- och transformatorbyten och utför kontroller. Arbete förekommer även inom högspännings området  

På Relacom får du vara en del av ett team som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll. Det finns möjlighet att utgå från hemmet och du blir tilldelad en bil  

Vi har kollektivavtal Kraftverksavtalet för våra anställda elektriker/elnätstekniker på affärsområdet Power. Goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Som elektriker/elnätstekniker på Relacom inom Power får du arbetstidsförkortning 60 timmar och 25 semesterdagar /år.   

Har du den bakgrund som krävs?   

Du kan vara en erfaren elektriker eller elnätstekniker med el kunskaper eller så kan Relacom bli din första arbetsgivare. Har du en el utbildning i grunden och hungrig på en utmaning så kan detta vara rätt för dig!  Om du arbetat med el-mätarbyten eller liknande arbetsuppgifter är det meriterande. 

Är det här du?   

Du som person är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl Relacom.    Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum såväl inom Relacom som i externa situationer mot kunder och samarbetspartners. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!  

Varaktighet: Tillsvidareanställning med 4 månaders provanställning.    
Arbetstid: Dagtid vardagar   
Tillträde: Enligt överenskommelse   
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.   
Körkort: B Körkort krävs  

Loga

Stockholmsområdet söker elektriker

Företag Relacom AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb