teknikjobb.se

Stationstekniker- Vattenfall Services (Göteborg)

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Stationstekniker- Vattenfall Services (Göteborg)

Vattenfall Services företagskultur präglas av en säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du ha variation, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter? Har du ett eget driv och gillar att lösa problem? Vattenfall Services Stationer Göteborg söker Stationstekniker som vill hjälpa oss att utvecklas och förbättras. Är det dig vi söker? 

Din roll som Stationstekniker
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt som också ställer stora krav på att du självständigt kan lösa dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och har ett stort tekniskt innehåll. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, reparationer, kopplingar på ställverksapparater och felavhjälpning. Även om- och nybyggnation av anläggningar förekommer. Arbetet sker i nära samarbete med en projektledare och övriga medarbetare. Anläggningarna omfattar hela spänningsintervallet 0,4-400 kV. Då vi jobbar i kundanläggningar förekommer kundkontakt och hos oss arbetar man alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Beredskap kan förekomma.
 
Dina kvalifikationer som Stationstekniker
För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du ser fördelarna med teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Dina kvalifikationer:
• Elteknisk utbildning på gymnasienivå eller högre, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
• Erfarenhet från yrken som industrielektriker, installatör eller liknande kan vara meriterande.
• B-körkort är ett krav
• Van datoranvändare
• Behärskar svenska i tal och skrift.
• Branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning kan vara meriterande
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Kristoffer Petersson, 070 258 76 49. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com,

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 

Placeringsort: Göteborg

Känns detta som ett jobb för dig?Vi ser fram emot din ansökan (CV och ett personligt brev) senast den 26:e september 2021! Inga ansökningar tas emot via mail. 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på

www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices
 

 

Dela detta jobb

Stationstekniker- Vattenfall Services (Göteborg)

Vattenfall AB