teknikjobb.se

Standardiseringsingenjör

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Standardiseringsingenjör

Vi söker en standardiseringsingenjör till avdelning Engineering Support!

Arbetsuppgifter

Målet för dig som standardingenjör är att minska antalet konstruktionstimmar i våra kundprojekt, öka kvalitén och korta kalendertiden för genomförande av konstruktionsarbetet. Du kommer att arbeta med att öka återanvändning av delar och komponenter för standardiserade och befintliga konstruktioner.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Driva modularisering och konstruktion avseende standardarbete.
  • Undersöka och förbereda nya standardiserade komponenter och upprätthålla nuvarande standardkomponenter.
  • Tillsammans med ansvariga konstruktörer stödja, definiera och upprätthålla företagets konstruktionsstandard.
  • Underhålla och köpa in standardnormer.
  • Delta i företagets standardiseringsgrupp.
  • Genomföra de ändringar som påverkar företagets standard som beslutats i företagets ”Produktråd” och ”Transportörsgrupp”.
  • Ansvara för dokumentering av företagets standard.
  • Kommunicera och underhålla aktuell standard.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör, har ett genuint teknikintresserad och konstruktionserfarenhet. Det är en fördel om du har ett intresse av standardisering och modularisering. Ditt arbetssätt kännetecknas av positiv attityd, engagemang, god struktur och en stor portion nyfikenhet. Tjänsten innebär många, framförallt interna, kontaktytor vilket innebär att dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig..

.. en mycket varierad och utvecklande arbetsroll inom Siwertell. Du blir en drivande kraft inom standardisering och kommer samarbeta med kvalificerade medarbetare ifrån en rad olika discipliner som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter!

Intresserad? Kontakta Jonas Andersson, Technical Director på e-post  jonas.andersson@siwertell.com eller telefon 042-85863, eller Katarina Åkesson, HR Director på e-post katarina.akesson@siwertell.com eller telefon 042-85808 så berättar vi mer om tjänsten. Ansök direkt via career@siwertell.com senast 15 oktober 2019, men ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Dela detta jobb

Standardiseringsingenjör

Bruks Siwertell