teknikjobb.se

STÄLLARE

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-10

Ansök nu

STÄLLARE

Vår kund Stebro Plast befinner sig i en expansiv fas och söker nu Ställare!

Om kundföretaget

Stebro Plast är ett familjeägt företag som etablerades 1998 av familjen Stenberg. Idag arbetar cirka 100 medarbetare med formsprutning och  montering i den svenska anläggningen i småländska Broaryd. Stebro Plast arbetar inom flera olika produktområden och branscher där de skapar innovativa tekniska lösningar, bland annat inom medicinteknik, skog och trädgård, VVS och armatur, automotive exterior och byggbranschen.

Arbetsuppgifter

Din uppgift kommer innebära att säkerställa hög kvalitet samt tillgänglighet vid formsprutningsprocesser och produktionsutrustning

Huvudsakliga arbetsuppgifter,

 - Verktygsbyten

 - Igångkörning av produktion

 - Kvalitetskontroller av produkter

Alla skift förekommer, dag, skiftgång och natt.

Din profil

Vi söker dig som har som minst ett års erfarenhet av ställaryrket inom formsprutning. Du har ett allmänt tekniskt intresse, är mångkunnig och öppen för arbetsuppgifter med hög flexibilitet.

Du arbetar lika gott självständigt som i team. Vidare har du en positiv attityd, är kommunikativ och letar lösningar när andra kanske ser hinder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet, rätt driv och inställning väger tungt.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-830 51 alt Carolina Håkansson på 0371-830 53.

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Dela detta jobb