teknikjobb.se

Logo

Ställande automatpressoperatör

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Ställande automatpressoperatör

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi 200 medarbetare. Omsättningen i Sverige ligger på ca 500 MKR

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren.

Vi söker till Hylte:

Ställande Automatpressoperatör

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Ställande Automatpressoperatör innebär ett utvecklande och varierande arbete. Du arbetar som Ställande Automatoperatör på automatpressavdelningen, med ansvar för maskininställningar. Du kommer att få möjligheten att ha helhetsansvar för plåtformningsprocessen. I din arbetsroll ingår allt från programmering och körning, till kvalitetskontroll av producerade detaljer. I arbetet har du en viktig roll i att säkerställa och ansvara för att på bästa och effektivaste sätt producera plåtdetaljer till högsta kvalitet.

Denna tjänst innebär att du följer detaljplanering efter körplan och framtagning av dokument. Du ansvarar för att utföra kvalitetskontroller efter de rutiner som finns. Arbetet består även av att ställa verktyg enligt instruktion, provkörning av verktyg för förstabitskontroll och även utföra sistabitskontroll. Daglig tillsyn på förekommande utrustning är också en del av arbetet. Självständigt kommer du att inrapportera och registrera följekort/arbetskort i MPS-systemet. Nitator har Monitor som affärssystem.

Bakgrund/Kunskaper

Eftergymnasial utbildning inom tekniskt område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av ritningsläsning, mätteknik och programmering. Meriterande är erfarenhet av Monitor samt ställarbete/automatpressning

För att klara jobbet måste du

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör på Nitators automatavdelning är du noggrann, ordningsam, punktlig och lojal. För att trivas med oss bör du vara ambitiös, ha en positiv attityd och ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn är grunden till vår framgång.

Du innehar B-körkort. Meriterande om du har truckkort motvikt/skjutstativ.

Tjänsten är på heltid och skiftarbete.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår Produktionschef Morgan Magnusson 0345 40919

Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav.
Ansök senast 2021-04-30. Märk ansökan med Ställande automatoperatör.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Dela detta jobb

Logo
Ställande automatpressoperatör

Nitator AB