teknikjobb.se

Städare, timanställning

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Städare, timanställning

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. Som timanställd i vår poolverksamhet kommer du att arbeta i hela kommunen och med de varierande uppdrag vi har. I arbetet ingår daglig städning av lokaler i bland annat skolor, förskolor och kontor. Vi använder oss av branschens moderna metoder. Periodiskt underhåll som storstädning och golvvård ingår också. I arbetet ingår kommunikation med kunder och kollegor, instruktioner på svenska och engelska. Tillträde snarast.

Kvalifikationer

Utbildning och/eller erfarenhet inom städning är en fördel, en förutsättning för arbetet är att du har arbetat med service till kunder eller människor i annat sammanhang. Det är viktigt för dig att hålla tider, göra ett bra jobb och följa instruktioner men när det dyker upp en ny situation är du flexibel och har lätt för att hitta en lösning. Du har ett stort digitalt intresse och känner dig bekväm med användning av smartphone och dator. För att kommunikation och rutiner ska fungera behöver du ha kunskaper i svenska språket motsvarande lägst kurs D i SFI eller modersmål. Vi ser gärna också att du kan engelska i tal och skrift. Körkort för bil med manuell växellåda är önskvärt, har du inte B-körkort idag så skall utbildning påbörjas inom ett år. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Timanställning vid behov.
Publicerad
2020-02-06
Ansök senast
2020-07-31

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C34998 - 2020

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Ansök via länken i annonsen, inte via e-post eller pappersformat. Intervjuer görs efter hand som ansökningar kommer in. Vid nyanställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Städare, timanställning

Halmstads kommun