teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sprutmålare till SnickarPer Produktion i Hånger

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Sprutmålare till SnickarPer Produktion i Hånger

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser samt tillhandahålla ett brett urval av uppdrag till dig som söker en ny utmaning. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!


Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för manuell lackering. Du har hand om en sprutbox där du byter färger och utrustning utifrån produkterna och dess utformning. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete. Det som målas där är karmar, lister kassetter, sidoljus och en del dörrar. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas som sprutmålare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet bakom målning och lackering.

Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor. Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral. Känsla för ordning och reda är en självklarhet samt ett eget driv och initiativförmåga.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Hånger
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

 

Dela detta jobb

logo
Sprutmålare till SnickarPer Produktion i Hånger

Empleo