teknikjobb.se

Sprinklermontör entreprenad

Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Sprinklermontör entreprenad

Sprinklerbolaget Stockholm AB, med kontor i Sala, i Säffle och i Göteborg är ett rikstäckande företag inom aktiva brandskydd. Med vår mångåriga kompetens och branschvana kan vi ge företag en heltäckande lösning. Vi anpassar sprinklersystem efter kundens behov och ser till att krav från regelverk och försäkringsbolag följs.

I takt med företagets utveckling söker vi nu drivna och engagerade sprinklermontörer till vår entreprenadavdelning i Väst. 

Som sprinklermontör på våra entreprenader driver du tillsammans med andra montörer såväl stora som mindre projekt. Ni ser till så att uppställda mål nås och att resultat levereras enligt kundens förväntningar. 

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenheter från installationsbranschen. Vi ser gärna att du kommer från VVS-/bygg-/el- eller ventilationsbranschen. 

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du har lägst B-körkort. 

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Som person är du öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Vidare är du en duktig problemlösare och händig. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus. 

Är det dig vi söker?

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sprinklermontör entreprenad

Sprinklerbolaget Syd AB