teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Just nu söker vi på Eterni Bemanning kompetenta medarbetare för befintliga uppdrag, men vi arbetar även ständigt med att öka vår pool för nya och framtida uppdra med start i början av 2023.     

Din profil
Är du en person som är en god lagspelare och som värdesätter ordning och reda samt är van att leverera med stor noggrannhet och god kvalitet? Är du dessutom flexibel, ansvarsfull, arbetsam och har en positiv inställning och attityd samt har någon av nedanstående arbetserfarenheter? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig. 

Kvalifikationer inom: 

  • Lager & logistik (truckkort är meriterande)  

  • Svetsning eller lödning

  • CNC-ställare eller Maskinoperatör 

  • Montering (mekanik, fordon, el, trä eller hydraulik) 

  • Byggbranschen (Snickare, Anläggare etc.) 

  • Servicetekniker eller Underhållsreparatör 

  • Restaurang & hotell  (Bar, Reception, Städ, Tvätt, Restaurang, Kök)

 
Ansökan 
Vill du vara en del av vårt team och arbeta som konsult hos våra trevliga kundföretag i och runtomkring Helsingborg? Körkort är önskvärt då ett flertal av våra kunder ställer krav på denna behörighet samt för möjlighet att kunna arbeta skiftgång.
Tveka då inte på att ansöka nedan eller registrera dig och ladda upp ett CV på vår hemsida för befintliga och framtida uppdrag! 

Vi tar gärna en första intervju med dig för att höra mer om dig, din kompetens och vad du vill och önskar att jobba med nu och/eller i framtiden. Välkommen till Eterni Helsingborg!

 

Dela detta jobb

Spontanansökan

Eterni Sweden AB