teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SPOLTEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

SPOLTEKNIKER

Vill du ha roligt på jobbet? Nu har du chans att bli del av vårt team!

GG Högtryckstjänst är ett av Sveriges ledande spolföretag. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem.

GG Högtryckstjänst AB ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB. Tillsammans med våra systerbolag är vi heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi finns på flera orter runt om i Sverige. Inom koncernen finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Våra ledord är kvalitet, kompetens och personlig service.

Arbetsuppgifter

Som spoltekniker hos oss kommer du att arbeta med stoppspolning, inspektioner av avloppsledningar, underhållsspolning samt mekanisk rensning av avloppsrör. Avloppsservice kräver att vi går in i privatpersoners hem och därför lägger vi stor vikt vid personlig service, bra information och gott bemötande under hela arbetsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och har ett stort driv och är intresserad av branschen. Det är meriterande om du har en gymnasieutbildning med inriktning mot VVs, bygg eller anläggning. B-körkort är ett krav. C-körkort och godkänd YKB-utbildning ser vi som meriterande.

Då digital rapportering samt löpande information till kunderna är del av dina arbetsuppgifter ska du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i datorprogrammen Word och Excel.

Du ska ha god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett team. Du ska också vara ansvarstagande och handlingskraftig samt ha förmåga att arbeta självständigt eftersom du kommer ansvara för en egen servicebil och ibland arbeta ensam, bland annat vid jouruppdrag. För oss är gott bemötande och hög servicekänsla en självklarhet.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, och arbetsgivaren tillämpar först provanställning om 6 månader. Placeringsort är Göteborg. Arbetstiderna är 07–16 och beredskap förekommer kvällar och helger enligt schema. GG Högtryckstjänst AB är anslutna till Miljöarbetareavtalet.

Välkommen att skicka in din ansökan.

Vi eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Matz Johansson via telefon 073-950 06 28.

Dela detta jobb

logo
SPOLTEKNIKER

Workspace Recruit