teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spolbilstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Spolbilstekniker

Till NHS i Umeå söker vi nu medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom yrket som vill bli en del av ett trevlig och kompetent team i en växande verksamhet. Precis som vi trivs du i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus. 

Om NHS 
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner.  

NHS i Norr är ett växande bolag med det stora företagets kapacitet och samtidigt med familjär anda. Vi satsar på att ha en uppdaterad och modern maskinpark vilket vi tror är en förutsättning för att våra medarbetare ska trivas och kunna leverera den kvalitet våra kunder förväntar sig. 

Arbetsuppgifter 
Variationen i våra uppdrag är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage, tömning och rengöring av oljeskiljare, tvättning av olika objekt samt klottersanering. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt. 

Din Profil 
Vi söker dig som: 

  • Är en trygg och säker förare 
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga 
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift 
  • Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt 

 

Det är meriterande om du: 

  • Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst 
  • Har C-körkort och YKB 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. 
I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla, samt att du är bekväm med att driva merförsäljning och hitta nya affärsmöjligheter. För rätt person som vill vara med och utvecklas med oss och som idag saknar C-körkort, erbjuder vi utbildning för C-kort under anställning. 

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Skär, 
via e-post: stefan.skar@oletergroup.se 

Är du intresserad? 
Skicka din ansökning via formuläret. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller ett personligt brev utan att du kan i stället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. 
Sista ansökningsdatum: 2021-09-30
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. 
Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Spolbilstekniker

Oleter Group AB