teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spolbilstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Spolbilstekniker

Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet inom fastighetsservice och spolning, eller liknande arbete, och som vill bli en del av ett kompetent team i en växande verksamhet. Precis som vi trivs, du i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete, där service till våra kunder står i fokus.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdragen är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat, förutom att köra spolbilen, spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage och tömning och rengöring av oljeskiljare, tvätt av olika objekt samt klottersanering. Rörinspektion kan förekomma. Då vi erbjuder jour dygnet runt ingår jourtjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• Har B-körkort
• Är en trygg och säker förare
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Är ansvarstagande och ordningsam 
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift
• Är social och trivs med kundkontakt

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
• Har C-körkort och giltig YKB,STVF fastighet.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person som blir en självklar del i vårt team. Vi tror att du som blir vår nya kollega har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning och en positiv energi. Du behöver även vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.


Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Thorsson via e-post jimmy.thorsson@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2022-04-08.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

 

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Spolbilstekniker

Oleter Group AB