teknikjobb.se

Spolbilstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Spolbilstekniker

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänst och som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Om NHS
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdragen är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat, förutom att köra spolbilen, spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage och tömning och rengöring av oljeskiljare, tvätt av olika objekt samt klottersanering. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt.

Din Profil
Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
• Har YKB
• Har C-körkort
• Är en trygg och säker förare
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt
• ADR-intyg och erfarenhet av transport av farligt gods är starkt meriterande

Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter då efterfrågan på våra tjänster ökar och vi snabbt behöver kompetensförstärkning. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att ta ansvar och eftersträvar att leverera god service till kunderna. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Thorsson via e-post jimmy.thorsson@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via nedan formulär. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. Samma fil kan bifogas på båda platserna nedan.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Spolbilstekniker

Oleter Group AB