teknikjobb.se

Spolbilstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Spolbilstekniker

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänster och som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Om NHS
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner.
NHS i Stockholm är ett ungt, växande bolag med det stora företagets kapacitet och samtidigt med familjär anda. Vi har från start satsat på att ha en uppdaterad och modern maskinpark vilket vi tror är en förutsättning för att våra medarbetare ska trivas och kunna leverera den kvalitet våra kunder ska kunna förvänta sig.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdragen är stor och arbetet är därmed omväxlande för båda rollerna. Som spolbussoperatör hos oss arbetar du bland annat med att hjälpa våra kunder vid avloppsstopp och med stamrensning samt vid mindre saneringar. Arbetsuppgifter som slam- och sugbilstekniker omfattar bland annat service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid t ex oljeläckage samt tömning och rengöring av oljeskiljare. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt.

Din Profil
Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
• Har C-körkort (krav för Slam- och spolbilstekniker)
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt

Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter då efterfrågan på våra tjänster ökar och vi snabbt behöver kompetensförstärkning. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att ta ansvar och eftersträvar att leverera god service till kunderna. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rolle Svensson via telefon 070-143 63 29 eller e-post rolle.svensson@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via nedan formulär. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. Samma fil kan bifogas på båda platserna nedan.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Spolbilstekniker

Oleter Group AB