teknikjobb.se

Vill du jobba på ett heltäckande VVS-företag med spolning och underhållsarbete?

24 Rör AB är ett heltäckande VVS-företag som erbjuder service av certifierade rörmokare 24 timmar om dygnet, årets alla dagar. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och utgår ifrån Sollentuna där huvudkontoret ligger. 24 Rör Jour är sedan 2017 en del av Bad & Värme som är en kedja med certifierade VVS-montörer med över 80 butiker i hela Sverige.

På 24 Rör är vi ett sammansvetsat team med god sammanhållning. Medarbetarna kompletterar varandra med sina olika kompetensområden och utöver arbetet gör vi gemensamma aktiviteter såsom bowling, hockey och fotboll mm.

Just nu är vi i behov av utökning i vårt team och söker dig som är intresserad av att arbeta med spolning och underhåll!

Arbetsuppgifter:

Spolning och underhåll. Utföra rörinspektioner av system. Granska rören från insidan med hjälp av kamera för att se vad som är fel och hur felet kan åtgärdas. Rengöra avlopp genom högtrycksspolning.

I början av din anställning kommer du att ha möjlighet att gå utbildningar, exempelvis STVF-utbildning och ha introduktion med erfarna medarbetare för att du senare i din anställning ska kunna fatta rättssäkra beslut i arbetet.

Krav för tjänsten:

B-körkort, driven och har ambitionen att utvecklas, bra samarbetsförmåga, datavana för att ex skriva rapporter, flexibel inför arbetstider, flytande svenska i både tal och skrift samt självständig och ansvarsfull är egenskaper som väger tungt.

Meriter:

Erfarenhet av spolning och underhåll.

Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag via "Ansök nu"!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om erforderliga beslut fattas.

Vid frågor om tjänsten vänligen skicka epost till hr@24ror.se

Spolbilstekniker

Företag 24 Rör Jour AB
Ort
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Dela detta jobb