teknikjobb.se

SPOLBILSOPERATÖR TILL UPPSALA

Ort
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

SPOLBILSOPERATÖR TILL UPPSALA

Om arbetsgivaren
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu spolbilsoperatör till vårt kontor i Uppsala.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du får möjlighetet att ta eget ansvar, jobba med mycket problemlösning och eget tänkande i det dagliga arbetet. 

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning. 

Personliga egenskaper
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som spolbilsoperatör behöver du god fastighetstekniskkunskap. 

Krav
C-körkort
YKB
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av spolbilsarbeten
VVS-kunskap
Datorvana

Varaktighet/Arbetstid:Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00
Lön/förmåner:Fast lön

Kontaktperson

Magnus Söderberg

Arbetsledare stamspolning & kommunala slamuppdrag


Tel  010 - 143 01 14
magnus.soderberg@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt!

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

SPOLBILSOPERATÖR TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB