teknikjobb.se

SPOLBILSOPERATÖR GÖTEBORG

Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

SPOLBILSOPERATÖR GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Utbildning/Erfarenhet

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu spolbilstekniker till vårt kontor i Göteborg.

Vi erbjuder dig 
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning. 

Du som person 
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som spolbilsoperatör behöver du god fastighetstekniskkunskap. 

Krav 
C-körkort 
YKB
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande 
Tidigare erfarenhet av spolbilsarbeten 
VVS-kunskap 
Datorvana 

Kontaktperson

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Malin Englund

Produktionsledare industriservice Göteborg/Kungsbacka
Tel  010 - 143 05 03
malin.englund@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 16/6.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Dela detta jobb

SPOLBILSOPERATÖR GÖTEBORG

Relita Industri & Skadeservice AB