teknikjobb.se

Spolbilsförare till VA SYD

Företag VA SYD
Ort
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Spolbilsförare till VA SYD

VA SYD bidrar till ett hållbart samhälle genom att leverera friskt dricksvatten, hantera dagvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi är 400 medarbetare som arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett jobb där du kan vara stolt över att du bidrar till att upprätthålla en av de viktigaste funktionerna i samhället? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ges mycket eget ansvar.

Nu söker vi söker vi en spolbilsförare till Rörnätsavdelningens Driftenhet. Driftenheten ansvarar för den löpande driften och underhållet av de allmänna vatten- och avloppsledningarna i Burlöv, Eslöv, Lund, Malmö och efter årsskiftet även Lomma. Arbetsuppgifterna innebär att köra spolbil till och från olika planerade och oplanerade driftarbeten där det finns behov av högtryckspolning av de kommunala ledningarna.

På Driftenheten arbetare ett 20-tal medarbetare i ett nära samarbete. Utöver spolbilsförare är närmaste kollegorna filmbilsförare, rörläggare, tekniska assistenter samt arbetsledare och enhetschef.

Vi är noga med att arbetet sker med hög säkerhet och kvalitet. Tjänsten är placerad i Malmö men geografiskt jobbar vi i VA SYDs medlemskommuner där du spenderar större delen av tiden ute på olika uppdrag. Vi har fast arbetstid klockan 7.00 till 16.00. Beredskap kan ingå i din tjänst framöver.

Vi ställer upp för varandra och uppskattar gemenskapen på arbetsplatsen. Du kommer självklart att få tillgång till vårt gym. Här har du möjlighet att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. En bra balans mellan arbete och fritid är också något vi är måna om.

Om du har frågor om jobbet kan du ringa till enhetschef Lennie. Du kan också läsa mer om våra driftarbeten här https://www.vasyd.se/Driftinformation

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Körkort med BE- och C-behörighet
• En avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg och anläggning, VVS eller liknande.

Allra helst söker vi dig som har tidigare erfarenhet och goda kunskaper om kommunala ledningsnät. Har du erfarenhet som spolbilsförare, filmbilsförare, rörläggare eller erfarenhet av rörnätsdrift är det positivt. Annan arbetslivserfarenhet vi värdesätter är arbete som lastbilschaufför eller anläggare. Vi värdesätter också din vilja och ditt engagemang att lära dig jobbet. Förmågan att ta initiativ och samarbeta är viktiga egenskaper, men du bör också trivas med visst ensamarbete. En god servicekänsla är också önskvärt eftersom du har mycket kundkontakt i jobbet. Datorvana är en merit då vi arbetar med digital rapportering.

Miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet är våra värdeord som genomsyrar allt vårt arbete. Vi vill naturligtvis att våra framtida medarbetare delar dessa värdeord med oss.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter, och VA SYD värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald, vad gäller till exempel ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår växel på 040-635 00 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se

Dela detta jobb

Spolbilsförare till VA SYD

VA SYD