teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spolbil- och Torrsugschaufför

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Spolbil- och Torrsugschaufför

Nu söker vi Spolbil - och torrsugschaufförer till NHS i Luleå. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom yrket som vill bli en del av ett trevligt och kompetent team i en växande verksamhet. Precis som vi trivs du i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till våra kunder står i fokus.  

Om NHS  
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner. 

NHS i Norr är ett växande bolag med det stora företagets kapacitet och samtidigt med familjär anda. Vi satsar på att ha en uppdaterad och modern maskinpark vilket vi tror är en förutsättning för att våra medarbetare ska trivas och kunna leverera den kvalitet våra kunder förväntar sig. 

Arbetsuppgifter 
Variationen i våra uppdrag är stor och arbetet är därmed omväxlande. 
Arbetsuppgifterna varierar utifrån vilket uppdrag och bil du är ute på. Som spolbilstekniker är delar av arbetet spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage, tömning och rengöring av oljeskiljare, tvättning av olika objekt samt klottersanering. Vid torrsugning är du ute på uppdrag som innefattar vaakumsugning av allt material ifrån aska i pannor, spån och isolering på vindar eller sand och grus i källarfastigheter. Även blåsning av material förekommer. 
Arbetet innefattar mycket kundkontakt och eget ansvar för fordonet. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 

• Har tidigare erfarenhet av liknade tjänst

• Har C-körkort och giltigt YKB 

• Är en trygg och säker förare  

• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift  

• Har god fysik då arbetet innefattar tunga moment  

• Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt 

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.  

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta via e-post  patrik.drugge@nhspolning.se

Är du intresserad? 
Skicka din ansökning via ansökningsknappen i annonsen. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista anställningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.  
Sista ansökningsdatum: 2022-05-30
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Spolbil- och Torrsugschaufför

Oleter Group AB